hits

Går ikke så bra for tiden

Den siste tiden har vært litt turbulent. Jeg har vært inn og ut av medisinsk og psykiatrisk. Psyken fucker opp med livet mitt. Jeg gjør ting jeg ikke burde gjøre. Ting som er farlig for kroppen. Vet det absolutt ikke er bra, men jeg mister tankene om konsekvenser. Handler på impuls, og angrer etterpå.

Akkurat nå er jeg innlagt på intensiven igjen. Et sted jeg ikke ønsker å være. Jeg er dårlig og det er gørr kjedelig. Har vært her i tre netter nå.

Imorgen er det 1.desember. Adventstiden starter. Og jeg får ikke vært hjemme for å pynte og ordne til jul. Har sett fram til det. Har også gaver som skal sendes. Ting har ikke gått helt som planlagt.

Etter de dagene jeg nå har vært her, så er jeg mye bedre. Var ganske dårlig og litt borte vekk den første tiden. Legen vil ikke sende meg hjem, så enten blir det DPS eller (mellomstasjonen) Tromsø, på Åsgård, som er en akuttpost. Dit vil jeg ikke. Hittil så må jeg være her på intensiven. De følger med blodtrykket mitt, surstoffet og hjerterytmen, og gir meg væske intravenøst.

Jeg ble søkt tilbake på DPS igjen for en liten stund siden, men ikke fått plass enda. Spørs om at det blir framskyndet nå da. Psykiateren min mener jeg må være innlagt. Og det ble jo bevist nå...

Ble et negativt innlegg dette, men tenkte bare å oppdatere hvordan det går for tiden.

Kryss fingrene for at ting går min vei. Den positive veien.

 

Én kommentar

A.B.

30.11.2017 kl.17:24

Synes det viktige når man blogger,er å være ærlig.Både ovenfor seg selv og leserne.Er livet kjipt,er det greit å skrive noe om det.Er det bra,skriver man om det.Generelt sett,ville ikke jeg orket å lese en blogg som var bare overflatisk og for å skåne andre.Mye terapi i å skrive,og er man ikke ærlig når man skriver,er hele hensikten borte.

Hold ut,det vil bli bedre <3

Marie Knutsen

30.11.2017 kl.18:04

A.B.:

Godt å høre at det er bra jeg er ærlig. Jeg er en ærlig person (kanskje litt for mye noen ganger?), så jeg liker ikke å gå så mye rundt grøten.

Takk <3

Skriv en ny kommentar

Marie Knutsen

Marie Knutsen

28, Alta

Jeg driver med trav & montè, skriver låter, synger og spiller gitar, er glad i håndarbeid og elsker å fotografere!
Copyright på ALLE mine bilder - både med og uten vannmerke! Det gjelder også tekst. ©Åndsverksloven. Spør først, jeg biter ikke ;) _____________________________________________ For kontakt: marieknutsen@hotmail.com __________________________________________ Lik siden min på facebook for å følge med: http://www.facebook.com/pages/Marie-Knutsen-sin-lille-verden-p%C3%A5-bloggno/283207058244

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv