En kasteball i systemet

Forrige mandag (nå er det torsdag), så ble jeg innlagt på Hammerfest sykehus. Lå der på intensiven i fire dager før jeg ble overført til Alta DPS. Men jeg kom ikke lengre enn første samtale, hvor de bestemte seg for at jeg måtte til Åsgård. Hadde fastvakt mens vi ventet på at ambulanseflyet skulle gå, og jeg måtte vente til over natten, hele tiden i uvisshet når jeg skulle reise.

Var på Åsgård i fem dager før jeg fikk dra tilbake til DPSn. Det som viste seg var at jeg mistet langtidsplassen min på DPSn da jeg ble sendt til Åsgård. Derfor hadde de flaks at de hadde plass til meg i to netter på DPSn. Jeg vurderte å bare dra hjem fordi jeg så ikke vits i å være der i bare to dager. Hva skulle det hjelpe for liksom? Og jeg var lei av å bli sendt frem og tilbake. Men samtidig fortsatt veldig sliten, så jeg valgte å bli.

Nå er jeg hjemme. Redd for hva dagene fremover bringer. Vet ikke hvor jeg har meg selv. Er så frustrert, sint og opprørt for at de ikke holdte av plassen til meg, for akkurat nå så trenger jeg hjelp. Jeg innser det. Men jeg har ikke noe valg. Jeg må være hjemme.

Men. Jeg skal kontakte fastlegen min, så h*n kan sende en ordentlig søknad til DPSn, og forhåpentligvis kan få et litt langvarig opphold, i håp om at jeg får stabilisert meg og fått hodet over vann igjen. Jeg er iallefall henvist til VPP og psykiatritjenesten, så satser på at det kommer igang raskest mulig.

Én kommentar

17.09.2017 kl.16:58

Uff da. Hva skjedde som gjorde at du måtte på intensive?

Det er lett å si at man skal starte et "nytt og bedre liv". Men desverre så følger psykdommen med på flyttelasset den også. Og du er kanskje ekstra sårbar fram til du har blitt trygg på og godt kjent med behandler gruppa di og ny fastlege.

Og selv om du har vært mye i Alta så er det jo mange nye rutiner og litt anderledes å bo der.

Håper det ornder seg snart og du kommer litt ovenpå 👍

Skriv en ny kommentar

Marie Knutsen

Marie Knutsen

28, Alta

Jeg driver med trav & montè, skriver låter, synger og spiller gitar, er glad i håndarbeid og elsker å fotografere!
Copyright på ALLE mine bilder - både med og uten vannmerke! Det gjelder også tekst. ©Åndsverksloven. Spør først, jeg biter ikke ;) _____________________________________________ For kontakt: marieknutsen@hotmail.com __________________________________________ Lik siden min på facebook for å følge med: http://www.facebook.com/pages/Marie-Knutsen-sin-lille-verden-p%C3%A5-bloggno/283207058244

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits